ANIMACIÓ AMB PLASTILINA

Fer un animació amb plastilina és un projecte ambiciós en el que hem de tenir molta paciència.

És preferible fer-lo en equip ja que hi ha moltes tasques a desenvolupar. També es pot treballar en col.laboració amb els departaments de llengües (en la creació del guió), amb el de música (bandes sonores) i amb tecnologia.

En aquest bloc hi ha alguns curts d’animació amb  plastilina (apartat Animació), professionals i d’alumnes, que ensenyo abans de començar la feina per poder xerrar i presentar la proposta. També hi ha videos que ens expliquen com fer els personatges que evitarà fer feina debades.

Comencem creant la història que volem contar i el guió. A continuació creem els personatges i podem fer un story board.

El decorat el podem fer dins una caixa de cartró (no molt petita)… acabat el decorat ja estem a punt per fer les fotos i montar-ho.

El programa fet servir pel muntatge és Timelapse-tool. L’hem baixat de franc, és fàcil d’emprar i a més a més ens ha permès exportar-ho a Windows Media. També es pot fer amb Stop Motion. A continuació els trobareu en dos formats: MP4 i Windows Media

TIME LAPSE D’ANIMACIÓ AMB PLASTILINA

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>