EL PUNT

El punt és un dels elements del llenguatge visual, el més simple i més petit.

Aprofitarem per visualitzar obres de dos artistes que empren el punt de manera molt diferent, aquests són Seurat i de l’artista contemporània Amparo Sard alumnes creen composicions i clarobscurs a partir de punts i amb diferents tècniques. 

Tècniques que podem emprar:

Retoladors de color: a partir d’un dibuix fet pels alumnes, el pinten amb punts de diferents colors, podem crear ombres, contrastos… (Nivell 1r ESO)

Document escanejat-3

 

Amb punxó: a partir d’un dibuix fet pels alumnes o calcat d’algun model es fan foradets seguint les línies. El resultat és la part del darrera on no hi ha dibuix i els forats surten. Un cop acabat hi podem passar suaument una cera tova. (Nivell 1r ESO)

1r C-2

 

Amb estilògraf: posem un paper vegetal damunt d’una fotografia en blanc i negre i interpretem el clarobscur amb puntets. El millor és emprar estilògrafs de punta fina. A les parts fosques hi concentrem molts punts i a les clares els punts són més dispersos. Un cop acabat farem una fotocòpia del paper vegetal i el resultat és espectacular. (Nivell 3r ESO)

EL PUNT 3r ESO A Curs 2016/17

EL PUNT 3r ESO A Curs 2016/17

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>