Arxiu de la categoria: 4t ESO

ANIMACIÓ

La proposta per a 4t d’ESO ha estat fer una animació a partir d’imatges fetes amb el mòbil i muntar-ho mitjançant una aplicació o bé un programa de software.

Els treballs que hi ha a continuació han estat muntats amb l’aplicació PIC PAC per a mòbils o amb el programa Time Lapse Tool i exportats a Windows Media o MP4 per què puguin ser visualitzats en qualsevol ordinador. Aquí els teniu en els dos formats:

 

ENLLAÇ AL TIME LAPSE D’ANIMACIÓ D’OBJECTES CREAT PELS ALUMNES DE 4t d’ESO

GAMMES CROMÀTIQUES

Hi ha diferents maneres de treballar les gammes cromàtiques. La més clàssica són les escales de color. Una altra tècnica, segurament més expressiva són els collages.

A partir de revistes, els alumnes cerquen el color que prefereixen, en totes les tonalitats  que trobin, i fent-ne bossins els enganxen a la làmina. Poden enganxar-ho sense cap ordre concret, com és el cas de les dues que hi ha a continuació, o fer-ne una composició més figurativa. Un cop enganxats tots els bocins es poden fer els acabats amb colors o retoladors de la mateixa gamma, pintant-ne el fons, contornejant…

La mateixa tècnica també ens podria servir per treballar colors freds i càlids, amb resultats molt interessants.

Aquest treball pot ser proposat tant a 1r com a 3r d’ESO.

 

 

 

gamma1

Ja per alumnes de 3r o 4t ESO:

Calquem una fotografia d’un retrat en blanc i negre maRcant-ne les diferents zones de llum i l’interpretem amb color barrejat en blanc i/o negre.

Els exemples que hi ha penjats aquí són amb la gamma de grisos però pot ser amb gammes d’altres colors.