Arxiu de la categoria: FEINES 4t ESO

ANIMACIÓ AMB TIME LAPSE

Crea una animació a partir de fotografies.

Fes un mínim de 300 fotografies d’un o més objectes en diferents posicions de manera que quan es ho montis crearà moviment.  Les fotos les pots fer amb mòbil o càmera i el muntatge amb alguna aplicació de mòbil (Picpac) o programa d’ordinador (Time lapse tool)

Posa-hi música i no t’oblidis del títol i els crèdits (nom de les persones que han participat en la realització, nom de la música….

Es pot fer en parelles.

Pots trobar exemples d’animacions fetes pels/les alumnes a l’apartat de:  Què aprenem-animació

FOTOGRAFIA

En el projecte de fotografia es fan diferents exercicis que permeten als/les alumnes  familiaitzar-se amb els conceptes bàsics de la composició fotogràfica: plans, angulació, postura del/la model. ritmes visuals i fotografies de portes i finestres. En els següents enllaços trobareu les explicacions dels plans, de l’angulació i dels tipus de retrats.  PLANS i ANGULACIÓ: els plans  són el tipus d’enquadraments de les fotos, igual que al cinema (pla general, primer pla…). L’angulació és el punt de vista, és a dir el lloc on situem la càmera respecte al subjecte retratat. POSTURA, és la posició del/la model respecte la càmera RITMES

PORTES I FINESTRES

PROJECTE  A DESENVOLUPAR

Després d’haver mirat els enllaços on explica i defineix elsconceptes treballats, els/les alumnes han de fer les següents fotos:

  • 2 fotos de cadascun dels diferents plans: total 20 fotos
  • 2 fotos de cada angle: total 10 fotos
  • 2 fotos de les 5 diferents postures: total 10 fotos
  • 10 fotos de ritmes
  • 10 fotos de portes i/o finestres

IMPORTANT: Totes les fotos s’han de presentar en un pendrive o targeta SD i cadascuna d’elles s’ha d’identificar posant el tipus d’angle, pla o postura, i el nom de l’autor/a, (per exemple: Pepa Ramis_Pla general).