Arxiu de la categoria: ANIMACIÓ

ANIMACIÓ

La proposta per a 4t d’ESO ha estat fer una animació a partir d’imatges fetes amb el mòbil i muntar-ho mitjançant una aplicació o bé un programa de software.

Els treballs que hi ha a continuació han estat muntats amb l’aplicació PIC PAC per a mòbils o amb el programa Time Lapse Tool i exportats a Windows Media o MP4 per què puguin ser visualitzats en qualsevol ordinador. Aquí els teniu en els dos formats:

 

ENLLAÇ AL TIME LAPSE D’ANIMACIÓ D’OBJECTES CREAT PELS ALUMNES DE 4t d’ESO

ANIMACIÓ AMB PLASTILINA

Fer un animació amb plastilina és un projecte ambiciós en el que hem de tenir molta paciència.

És preferible fer-lo en equip ja que hi ha moltes tasques a desenvolupar. També es pot treballar en col.laboració amb els departaments de llengües (en la creació del guió), amb el de música (bandes sonores) i amb tecnologia.

En aquest bloc hi ha alguns curts d’animació amb  plastilina (apartat Animació), professionals i d’alumnes, que ensenyo abans de començar la feina per poder xerrar i presentar la proposta. També hi ha videos que ens expliquen com fer els personatges que evitarà fer feina debades.

Comencem creant la història que volem contar i el guió. A continuació creem els personatges i podem fer un story board.

El decorat el podem fer dins una caixa de cartró (no molt petita)… acabat el decorat ja estem a punt per fer les fotos i montar-ho.

El programa fet servir pel muntatge és Timelapse-tool. L’hem baixat de franc, és fàcil d’emprar i a més a més ens ha permès exportar-ho a Windows Media. També es pot fer amb Stop Motion. A continuació els trobareu en dos formats: MP4 i Windows Media

TIME LAPSE D’ANIMACIÓ AMB PLASTILINA