INICI

Benvinguts al Blog de la COMISSIÓ AMBIENTAL de l’IES s’Arenal.

Aquí trobareu diferents activitats per treballat a les ecotutories, vídeos, liks, projectes, propostes, concursos,….

Centres_ecoambientals 265.jpgQui som?

Aquesta comissió està formada per cinc professors que treballem per fer que l’IES s’Arenal sigui un centre amb bones pràctiques mediambientals.

Coordinador:                                   Professors participants:

Cristina Rincón                                    Marta Miñambres i Nico Pizá

Country Garden                                       Maria Piña i Mar Herrero

Una comentari en l'entrada: INICI

 1. Mar Herrero diu:

  El 16 de novembre vàrem estrenar la sortida a l’hort amb els alumnes de 1erA. Com que treure tota la classe és molt complicat, només varen sortir la mitat . Mentra una part del grup quedava amb na Maria Piña en el costat esquer del jardí, tres o quatre nins venien amb jo al costat dret per tal de fer altres tarees. Els vaig plantejar tres questions i aprofitant que hi havia una nina que no estava ocupada, li vaig donar un full perquè fes la reflexió, i aquestes són les seves respostes:
  1. Qui som ?
  Iván, Raúl, Adam, David, Marc Aleix, Marcos, Soraya, José, Marc Dols, Ainhoa, Facundo i Ayla
  2. Què hem fet?
  Hem fet unes línees i dins d’elles, hem fet uns forats. Dins els forats, hem sembrat faves i ara, hem de deixar-les crèixer uns cinc dies.
  3. Què hem aprés?
  Hem aprés que les faves no es reguen. Se sembren a la tardor i se recullen a la primavera. També hem sembrat carxofes, i hem vist que abans de sembrar-les, la terra ha de tenir una mica d’aigua i després de sembrar-les, hem de posar una mica més d’aigua pels alrededors.

  Aquestes van ser les respostes dels nins. També hem fet un diccionari trilingüe de plantes, però aquest serà per a una altra entrada de blog. També posaré fotos, ja que vaig oblidar treure un parell d’elles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>